Реєструйся та використовуй портал АговTravel на повну ! Додавай свої локації, публікуй новини, події, та просто цікаву інформацію про туризм в Україні.
batman escort giresun escort niğde escort amasya escort çorum escort tekirdağ escort kütahya escort osmaniye escort burdur escort

Смакувати філіжаночку свіжої кави на вершині гори? Легко!

Ні для кого не секрет, що такий продукт як кава неможливо переоцінити в історії людства. Цей напій не потрібно рекламувати, адже достатньо великий відсоток людей бадьорить себе вранці горнятком свіжого американо. Але що робити, якщо ви активно займаєтесь туризмом, а кави дістати ніде? На вершинах гір не будують кав'ярні, у степових зонах та в каньйонах ви навряд чи знайдете баристу. Можна спробувати випити чашечку сумнівного напою десь на заправці або у придорожньому кафе, або захопити з собою у термосі. “Гарні” варіанти, але є щось дещо краще - ергономічний туристичний кавник від гонконзької компанії Wacaco.

Засновник Wacaco промисловий дизайнер Хьюго Кейллентон, довгий час він працював над створенням компактної еспресо машини. Кавомашини його виробництва виглядають стильно та мінімалістично: округлені металеві капсули запросто помістяться в кишеню наплічника. Їх запросто можна взяти в похід або просто в парк на прогулянку, головне, щоб під рукою був окріп та змелена кава.

Перші машинка Хьюго були MiniPresso та NanoPresso, - друга вважається старшою моделлю. В середині округлої колби знаходиться контейнер для кави, капсула з помпою, що керується ззовні, та кришка, яку можна використовувати як чашку. До контейнера засипаєте мелену каву, в капсулу окріп, перевертаєте апарат та натискаєте 10-15 разів. Вода під тиском проходить через порошок та розкриває запах й смак зерен. За один раз можна зробити порцію 70-80 мілілітрів.

MiniEspresso NS - для тих, хто не може жити без капсульної кави. В лінійці апаратів є це диво, яке працює з капсулами Nespresso, напій готується абсолютно так само, тільки замість меленої кави - капсула. Але найбільш чудовою річчю буде версія Cuppamoka, адже завдяки чашці-фільтру шар відпрацьованої кави не потрапляє до готового продукту. Цей метод придумали ще у 19 столітті, але попит з'явився лише у 2010 році, у розквіт нової культури кави. Хіба це не фантастично? Можна смакувати каву будь-де, хоч на Евересті!

Такий пристрій завжди буде корисним у дорозі та мандрах, адже ніщо так зігріє на світанку як свіжозроблена смачна кава!

Обов'язково поділися цієї СТОРІНКОЮ!